Interieur

Veel mensen vinden het moeilijk om een gezellig interieur te bedenken Om deze reden wij voor deze mensen meerdere tips hebben voor het realiseren van een stijlvolle inrichting. De eerste tip, fleur je slaapkamer op met kleurrijke kussens. Dit zorgt direct voor meer gezelligheid. Tip nummer 2, zet een leuk droogboeket neer. Bloemen en planten geven gelijk meer gezelligheid en rust aan de woonruimte. Tip nummer 3, kies één algemene kleur, bijvoorbeeld helblauw voor jouw woonaccessoires. Je kunt hier vanzelfsprekend andere accentkleuren aan toevoegen. Op deze manier blijft de inrichting één geheel.

Voeg een persoonlijke tint aan je interieur

Als laatste, zorg voor een persoonlijke touch door foto’s te plaatsen. Dit kan in een lijstje of bijvoorbeeld verwerkt in een klok. Meer tips nodig? Bekijk en volg dan vooral verschillende sites om de woonideeën te vinden die bij jouw smaak passen.

Een nieuwe kans voor uw antieke stoel of bank

Na vele jaren trouwe dienst is uw stoel of bank allicht doorgezakt en/of versleten. Het is natuurlijk mogelijk het oude meubel te vervangen. Toch zijn mensen soms gehecht geraakt aan het meubelstuk en doen ze deze als het even kan niet weg. Geef uw meubel een tweede leven met herstoffering of meubelreparatie. Opnieuw stofferen is mogelijk van moderne bank tot antieke stoel. Ook bij de keuze voor meubelreparatie zijn er veel dingen mogelijk. In sommige gevallen hoeven er slechts wat stiknaden vervangen te worden, in andere gevallen wordt het meubel geheel gerestaureerd. Na de meubelreparatie of -restauratie ziet uw meubel er weer perfect uit en kan deze weer jarenlang mee. Op deze manier geeft u uw meubel een nieuwe kans!

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb